Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Här finns 150 jobb i Kullabygden att söka

På torsdag finns chansen för de som letar efter jobb att mingla runt bland framtida arbetsgivare, när det är rekryteringsmässa på Höganäs saluhall.

När Höganäs kommun och Företagarna anordnar rekryteringsmässa i saluhallen på torsdagskvällen finns det mer än 150 tjänster att söka i potten. Syftet med träffen är att föra samman arbetsgivare med arbetssökande.
Mötesplatsen lockar 27 arbetsgivare som sammanlagt har behov av att anställa både till sommarjobb och tjänster för tillsvidareanställning.
Arbetssökande kan få hjälp med feedback på sina cv och arbetsgivarna kan förhoppningsvis hitta arbetskraft med rätt kompetens.
Rekryteringsmässan hålls på ovanvåningen på Höganäs saluhall, Magasin 36, och börjar klockan 17 på torsdagen den 27 februari, den slutar klockan 19.
Gå till toppen