Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”På spåret”-vinnaren: ”Då sprutar adrenalinet”

Gunnar Wetterbergs motvilliga tyskkunskaper och Parisa Amiris träffsäkra Miami-gissning beredde vägen för duons andra raka seger i ”På spåret”.
– Till syvende och sist handlar det om att ösa ur bisarra kunskaper man hade sedan tidigare, säger Wetterberg.

Gunnar Wetterberg och Parisa Amiri vann "På spåret" för andra året i rad. Inför kvällens finalavsnitt hade Wetterberg bjudit hem sina barn för att se programmet tillsammans. "De tror nog att det gått åt skogen för mig. Men jag har gömt champagnen under potatisen i kylskåpet", säger Wetterberg till TT.Bild: Bo Håkansson, Bilduppdraget/SVT
Att mästarna från 2017/2018 – Josefin Johanson och Johar Bendjelloul – kammade hem 40 poäng i ”På spåret”-finalen hjälpte föga när duon Amiri och Wetterberg stod för motståndet. De fick istället se sig besegrade av vinnarduon från förra säsongen, som vann finalen med en marginal på åtta poäng.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen