Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Förbundet: Resten av Serie A kan ställas in

Zlatan Ibrahimovics Milan kan ha spelat sin sista ligamatch den här Serie A-säsongen. Arkivbild.Bild: Antonio Calanni/AP/TT
Det italienska fotbollsförbundet öppnar för att ställa in resten av Serie A och ersätta ligaspelet med ett slutspel, för att kora ett mästarlag. Förbundets ordförande Gabriele Gravina föreslår även att förlänga säsongen med en vecka, från den 24 till 31 maj.
Beskedet kommer dagen efter att all idrott på alla nivåer i Italien har stoppats fram till den 3 april på grund av spridningen av coronavirus.
Den sista Serie A-matchen före coronauppehållet spelades under måndagen (Sassuolo–Brescia 3–0). Ligan är inne i den 26:e omgången av 38 och Juventus leder på 63 poäng, en poäng före tvåan Lazio.
Senast Serie A avslutades utan ett mästarlag var säsongen 2004–2005 då Juventus fråntogs ligatiteln efter en mutskandal, så kallade calciopoli.
Gå till toppen