Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Netto i Klippan och Bjuv blir Coop

I Nettobutiken i Klippan pågår utförsäljning av varorna. På fredag i nästa vecka blir affären Coop – både i Klippan och Bjuv. Till sommaren ska även Örkelljunga få en Coop-butik till.

På Netto i Klippan sitter skyltar om utförsäljning av varor i butiken. När dörrarna öppnas den 20 mars heter butiken Coop. Förändringen har varit på gång sedan Coop köpte upp Netto i maj förra året.
Sedan dess har Nettos butiker i etapper flaggats om och blivit Coop. Förutom i Klippan blir också Bjuvs Nettobutik Coop nästa fredag.
Även i Örkelljunga blir det förändringar. Där finns idag en Coop-butik och ett Netto med 300 meter emellan. Senare i vår eller framemot sommaren får orten istället två Coop.
– Det är alltid bättre att det finns två Coop-butiker. Den som finns idag i Örkelljunga har ett annat upplägg och tanken är att de ska komplettera varandra, säger Tarik Belqaid, pressekreterare på Coop Sverige.
I Coop-butiken som redan finns i Örkelljunga finns till exempel delikatessdiskar som inte kommer finnas i den butiken som idag är Netto.
– Den blir ett vanligt Coop och kommer ha ett större utbud än Netto men mindre än det Coop som redan finns, säger Tarik Belqaid.
Gå till toppen