Annons

Annons

Tips på mousserande viner som matchar maten

Vin

Det är verkligen inte bara till buffé och lätta sallader som mousserande vin passar bra. Med rätt val av vin sitter det lika snyggt till sommarens grillklassiker, som till desserter. Andreas Grube ger dig ett par tumregler.

champagne omslag zickzack jan 2010

Bild: Malin Palm

Annons

Egentligen finns det väl inga dåliga tillfällen för ett glas bubbel? Under förfixet, till maten, eller som eftersläckare medan solen sjunker ner i havet i den ljumma kvällen. Magiskt! Men alternativen – både vad gäller stilar och pris – är många, så hur ska man tänka för att få till den perfekta kombinationen?

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy