Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Handbollen ställer in säsongen

Det blir inget mer spel i de högsta ligorna i handboll i Sverige den här säsongen. Handbollsförbundet beslöt på måndagen att aktuella tabeller även blir sluttabeller och det blir inga slutspel. Arkivbild.Bild: Adam Ihse/TT
Det svenska handbollsförbundet har bestämt sig för att ställa in resten av säsongen. Alla handbollförbundets serier är därmed färdigspelade och aktuella tabeller fastställs som sluttabeller.
Den sista omgången i Handbollsligan som skulle spelats på tisdagen avgörs inte och det blir inte heller något slutspel i Handbollsligan eller SHE, damligan som redan hade spelat klart sitt grundspel.
Förbundets tävlingskommitté ska komma med förslag gällande vårens upp- och nedflyttningar i det nationella seriesystemet för damer och herrar samt övriga tävlingsrelaterade konsekvenser. Ett beslut fattas sedan på fredag.
Gå till toppen