Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lunchrestauranger kämpar i motvind

Populära lunchstället Rosenberg i Åstorp ser ett halverat antal lunchgäster, Norrehus i Klippan har en nästan lika stor nedgång och likadant på matställen i Örkelljunga och Bjuv. Rädslan för coronaviruset börjar märkas. Men att slå igen är inget alternativ, anser krögaren Leif Franzén Högdahl.
– Man vill inte svika kunderna.

Leif Franzén Högdahl på Rosenberg hotell och restaurang i Åstorp försöker att se positivt på situationen, trots allt. ”Man måste tro att det ska gå bra” säger han.Bild: Annsofie Wieland
Utanför Åstorps populära lunchställe Rosenberg, är Vany Larsen och Ulla Persson på väg hem efter en utelunch.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen