Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Punkt efter en overklig säsong

Säsongen är över i förtid på grund av coronakrisen. I veckans avsnitt av Röglepodden försöker HD sammanfatta Rögles historiska säsong och vad som händer nu med spelare in och ut.

Det fjärde och det sista derbyt, som också blev säsongens sista match, spelades i torsdags kväll. Rögle vann och slutade på en historisk tredjeplats, och med bara sämre målskillnad än tvåan.
Coronaviruset har lamslagit stora delar av världen och fick till följd att Svenska Ishockeyförbundet fattade beslutet på SHL:s begäran att avsluta säsongen i förtid.
Så därför kommer redan nu ett uppsamlande avsnitt med ett rejält grepp om Rögles rekordsäsong och en genomgång av hela truppen, lagdel för lagdel. Vilka blir kvar, och kanske framför allt, vilka försvinner? Och hur ska Rögle hantera de förmodade stjärntappen?
Här är veckans ämnen:
– Säsongen är över – känslorna kläs i ord.
– Återblick på sista matchen inför tomma läktare.
– CHL – Rögle är kvalificerat för första gången.
– Vad händer nu? Spelare in och ut.
– Svar på twitterfrågor från lyssnare.
Gå till toppen