Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Helsingborgshotell stänger – all personal går ner i tid för att rädda jobben

Extraordinära tider kräver extraordinära åtgärder. Room Republic stänger på söndag ner V Hotel och all personal flyttas till The Vault Hotel. Företagets 70 anställda har också gått med på att gå ner i arbetstid. Så att alla ska kunna behålla sina jobb.

Hotellföretaget Room Republics Mikael Wennerstöm till höger väntar i telefonkö till hotell- och restaurangfacket. Till vänster syns Agnes Golebiwska, Malin Thörnholm och Sandra Westergren, som alla valt att gå ner i arbetstid för att rädda jobben under coronakrisen.Bild: Sven-Erik Svensson
– Jag är rörd och stolt över hur vår personal ställer upp i den här situationen. Det är första gången jag varit på ett möte där vi pratar om permitteringar och folk efteråt ställer sig upp och applåderar, säger Kjell Jakobsson, delägare och grundare av Room Republic, som driver fem hotell och nu vidtar omfattande åtgärder.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen