Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Inställd släktforskardag på Stadsbiblioteket

Oron för coronaviruset gör att släktforskarna får vänta med sina frågor.

Nej, det blir ingen släktforskardag på Stadsbiblioteket i Helsingborg lördagen den 21 mars, detta med hänsyn till den senaste tidens utveckling av coronaviruset.
– Det är inställt. Vi hoppas kunna arrangera släktforskardagen vid ett senare tillfälle. Även vår Jourhavande släktforskar-verksamhet på Stadsarkivet på tisdagar är inställd för resten av terminen på grund av oron för coronasmittan, säger Anita Larsson i Helsingborgs släktforskare- och bygdeförening.
Flera andra arrangemang i släktforskningens tecken har ställts in eller flyttats fram i tiden på grund av coronapandemin. Till exempel har Släktforskarkryssningen (mellan Stockholm och Mariehamn), som arrangeras av tidskriften Släkthistoria sedan 2016, flyttats fram ett år, allt för att minska smittspridning. Nytt datum blir den 18–19 april 2021.
Gå till toppen