Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Advokat: Rätt insatser i tid kan rädda företagen

Näringslivet är i kris och för många företag är en konkurs bara dagar bort. Det finns sätt att undvika en konkurs. Det menar en av de större konkursförvaltarna.
– Det som är viktigt att uppmärksamma för de här företagen är att en tidig kontakt med expertis kan rädda ett i övrigt friskt företag, på samma sätt som en tidig kontakt med en läkare kan rädda en sjuk patient, säger Patrik Kalman, advokat på Trägårdh advokatbyrå.

Patrik Kalman är advokat på Trägårdh advokatbyrå. Han menar att rätt insatser, så som en företagsrekonstruktion, kan rädda många företag som hamnat eller kommer hamna i ekonomiska knipor till följd av coronaviruset.Bild: Privat
Många företag är hårt pressade. Värst drabbade är besöksnäringen, restaurangbranschen och flyget, men krisen slår brett mot hela näringslivet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen