Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Häng med oss på HD – i ”Vardagsrummet”

När vi nu på olika sätt tvingas begränsa vårt sociala liv har HD öppnat upp “Vardagsrummet” – ett digitalt liveflöde där ni läsare kan prata med varandra, experter och med oss på redaktionen.

Tisdag: Sitta still i båten eller agera? Coronaoron har fått världens börser att åka bergochdalbana – och mest har det gått utför. Men vad händer med våra sparpengar nu? Är det något man kan göra? Är det nu man ska köpa? Och när vänder det?
På tisdag 31 mars klockan 11.00 kan du ställa dina frågor till Jan Bolmeson som driver privatekonomibloggen rikatillsammans.se tillsammans med sin fru Caroline.

Här finns tidigare chatten med HD:s chefredaktör Jonas Kanje

HD:s redaktionschef Marcus Ekdahl bjuder in er läsare.Bild: TT Hussein El-Alawi
Vi befinner oss i ett exceptionellt skeende. Runt om i Skåne, Sverige och världen arbetar människor hårt för att begränsa coronavirusets utbredning och effekter.
På HD jobbar vi dygnet runt för att ge er läsare senaste nytt om epidemin och hur den hanteras av myndigheter och samhälle, men också om hur vardagen förändras för oss alla.
När vi nu på olika sätt tvingas begränsa vårt sociala liv öppnar vi på HD upp “Vardagsrummet” – ett digitalt liveflöde där ni läsare kan prata med varandra, och med oss på redaktionen. Det kan handla om att utbyta tips om hur man klarar vardagen när man behöver isolera sig, eller helt enkelt att ha en plats att hänga på. Vi kommer under de närmaste veckorna att bjuda in våra egna profiler och andra experter för att svara på era frågor. Vilka de blir och vilka ämnen det handlar om informerar vi om löpande. I “Vardagsrummet” får ni läsare gärna komma med förslag och tipsa om vad ni vill ställa frågor om. Det kan handla om corona, men också om helt andra saker.
Samtidigt som vi hanterar effekterna av coronaviruset måste livet fortsätta.
Häng gärna med oss!
Gå till toppen