Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kändisarna dansade i tomt ”Let's dance”

Årets säsong av ”Let's dance” har haft premiär inför tomma läktare. Jurymedlemmen Tony Irving valde att se det från den ljusa sidan. – Jag är helt överlycklig, vi har ingen publik så det är ingen som buar på mig i kväll, sade han.

Årets deltagare i TV4:s "Lets dance": Jan Björklund, Penny Parnevik, Alice Stenlöf, Bathina Philipson, Anders Svensson, Mikael "Soldoktorn" Sandström, Siw Malmkvist (struken), Anders Jansson, Sussie Eriksson, John Lundvik och Andreas Lundstedt. Programledare David Hellenius och Tilde de Paula Eby. Domare Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving. Arkivbild.Bild: Fredrik Sandberg/TT
TV4:s flaggskepp ”Let's dance” firar 15-årsjubileum och programmet är redan omtalat av flera anledningar. Bland annat att man, liksom i ”Talang” förra veckan, kör inför tomma läktare. Siw Malmkvist, 84 år gammal, har stoppats från att delta och tävlingen har fått sitt första samkönade danspar.
Dessutom är jurymedlemmen Dermot Clemenger tillbaka.
– Det är så kul att få jobba med Ann och Tony igen. Äntligen lite ordning på torpet, sade han i programmet.
Jan Björklund, före detta partiledare för Liberalerna, fick en hälsning från Centerpartiets Annie Lööf.
– Gör som i politiken, håll dig till mitten och undvik ytterkanterna, var hennes bästa råd till sin före detta kollega.
Ingen åkte ut i kvällens premiärprogram, men paren fick ändå poäng av juryn och telefonröster som gör skillnad i nästa veckas tävling. Det par som låg sämst till efter att tittarna hade röstat var Penny Parnevik och hennes partner Jacob Persson.
Det par som låg bäst till var Andreas Lundstedt och Tobias Bader. Deltagarna får alla med sig sina poäng till nästa vecka, då ett par kommer att få lämna tävlingen.
Fakta

De tävlar i "Let's dance"

Jan Björklund, före detta partiledare

Penny Parnevik, influerare

Anders Svensson, före detta fotbollsproffs

Mikael Sandström, läkare

Bathina Philipson, tv-profil

Andreas Lundstedt, artist

Anders Jansson, komiker

Alice Stenlöf, influerare

Sussie Eriksson, skådespelare och musikalartist

John Lundvik, artist

Gå till toppen