Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hyllinge Cash söker fler medarbetare

De senaste veckorna har trycket ökat i Bergendahls foods livsmedelsbutiker. Nu söker företaget mer personal till bland annat Cashen i Hyllinge, för att hinna få upp alla varor på hyllorna.

Både på lagret och i butikerna märks ett ökat tryck när människor handlar för att lägga upp lager hemma i coronatider. På bland annat Hyllinge Cash behöver man nu mer personal för att hinna med.
– Våra medarbetare jobbar för fullt för att leverera ut varor ut i butikerna. Det här är för att klara den situationen vi har nu, säger Sara Andersson, kommunikationsdirektör på Bergendahl food.
Det är deltidspersonal och personal vid behov som man nu söker efter och många har redan hört av sig.
Samtidigt jobbar koncernen med att samarbeta med andra branscher som just nu har det tufft, för att se om de kan rekrytera personal den vägen.
– Vi är i princip i uppstarten nu men vi för diskussioner med andra serviceinriktade branscher som hotell, restaurang och butikskedjor. Vi har ett bra samarbete inom Svensk Handel för att snabbt kunna hitta lösningar, säger Sara Andersson.
Gå till toppen