Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bilförare försökte köra på polis för andra natten i rad

Det var under natten mot söndag som polisen bestämde sig för att stoppa en bil i Åstorp. Men föraren ville inte stanna och det blev ett förföljande.

Efter ett tag saktade den flyende föraren ner sin bil och stannade. En av poliserna klev ur polisbilen. Föraren i bilen som stannat tryckte på gasen igen och körde mot polisen som klivit ur bilen.
– Han hinner precis hoppa in i polisbilen, berättar Anna Hildebrand, inre befäl polisen Helsingborg. Men dörren som står öppen på polisbilen blir förstörd.
Det visade sig att den misstänkte är en man i 20-årsåldern. Samma förare som under natten mot lördag körde på en polis i Åstorp. Det i samband med en kontroll på en bensinmack.
Den här gången lyckades polisen komma undan fysiska skador. Den misstänkte lämnade platsen och polisen sökte efter honom under morgontimmarna.
– Han är misstänkt för blåljussabotage.
Gå till toppen