Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Min mening: ”Det är en laginsats där alla spelare behövs”

Åstorpsalliansen riktar ett tack till kommunens vård- och omsorgspersonal och betonar vikten av laganda i tuffa tider.

Det råder ett extremt tryck inom flera områden. Många sliter hårt för att skydda våra riskgrupper, och ge alla så bra omsorg som möjligt.
Det finns många som har åsikter om hur vi ska agera i tider som dessa. Vad gäller dessa frågor lyssnar Åstorps kommun på de som är experter inom sina områden, till exempel Folkhälsomyndigheten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), Region Skåne med flera.
Inte minst stödjer vi oss på er, er erfarenhet och er kunskap om de lokala förutsättningarna. Alla anställda ska ha en stor eloge för engagemang och delaktighet. Vi är alla del av samma lag – Åstorps kommun. Dessa tider kräver att vi spelar tillsammans. Det är en laginsats, där alla spelare behövs. Ni som gör det möjligt för oss i Åstorps kommun att fortsatt ha en god omsorg om våra äldre och barn, ska ha ett extra stort tack.
Till sist ett par saker, låt oss gemensamt hjälpas åt att stötta våra lokala företagare så mycket vi kan, något som naturligtvis gäller såväl kommunen som organisation, som alla kommuninvånare. Vi vill ju behålla alla våra näringsidkare som ger oss möjligheten att handla nära.
Och vi som har äldre i vår närhet kom ihåg att handla till dem om det behövs eller att bara slå en signal, skicka ett sms eller ett hederligt fysiskt brev.
Roger Nielsen (M), oppositionsråd för Åstorpsalliansen
Wiveca Andreasson, gruppledare (M)
Åsa Holmén, gruppledare (L)
Hans Sundström, gruppledare (KD)
Gå till toppen