Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

"Offensiva Laholm ska bli offensivare"

Medlemsantalet ska ökas och det ska bli fler aktiviteter och mer samverkan. Ambitionen hos den nyvalda ordföranden Birgitta Persson är hög när hon efter många år tagit över klubban i den ideella föreningen som fungerar som en länk mellan företag, kommunen och andra samhällsaktörer.

Offensiva Laholms nya styrelseuppställning består av: Birgitta Persson (ordförande), Ursula Klang, Ann-Margreth Påhlsson, Mats Olofsson, Rune Karlsson, Erling Cronqvist, Peter Severin Larsson och Anna-Lena Karlsson (adjungerad). Eva Salander saknas på bilden.Bild: Rickard Gustafsson
På föreningens årsmöte den 5 mars blev det ordförandeskifte i Offensiva Laholm. Den mångåriga medlemmen och styrelseledamoten Birgitta Persson utsågs till ny ordförande efter Kristian Einarsen som senaste året innehaft uppdraget.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen