Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bröderna Abbott skriver nytt kontrakt med Rögle

Chris och Cam Abbott fortsätter sitt jobb i säsongens svenska ishockeysensation.

Rögles tränare Cam Abbott och sportchef Chris Abbott har förlängt sina avtal med klubbenBild: SIMON HASTEGÅRD
Succén har varit total och nu är det klart att bröderna Abbott blir kvar i Rögle. Sportchefen Chris och tränaren Cam Abbott har nämligen förlängt sina avtal till och med våren 2023.
– Vi är jätteglada att redan nu kunna presentera förlängningen med Chris och Cam Abbott. Det känns otroligt bra att ha kontinuitet i en verksamhet och jobba vidare på den resa som påbörjades för 2,5 år sedan. Både Chris och Cam har på ett imponerande sätt växt in i sina roller och med sitt driv och engagemang är de två av flera viktiga pusselbitar i den sportsliga organisationen, säger Rögles klubbdirektör Daniel Koch i ett pressmeddelande.
Chris och Cam Abbott har tidigare spelat i klubben, men återvände som ledare i november 2017.
– Det har varit en ära att få jobba i Rögle så här långt och det var naturligt för mig att förlänga samarbetet. Det är ett roligt och utmanande jobb, jag är glad över hur organisationen utvecklats och jag ser fram emot att jobba vidare i Rögle mot vårt mål som är att vinna ett mästerskap här, säger sportchef Chris Abbott i en kommentar.
Tränaren Cam Abbott är inne på samma linje:
– Jag tycker att kontinuitet är viktigt i en organisation. Jag är stolt över den utveckling som vi haft den här tiden och jag ser fram emot att fortsätta resan som vi påbörjat. Jag tror vi lyckats etablera oss som en organisation dit spelare, både lokala och utifrån, vill söka sig till för att ha roligt, jobba hårt och utvecklas, säger Cam.
Gå till toppen