Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dagens viktigaste nyheter

Det här hände idag.

Coronaviruset

Samlingspunkt för dem som behöver hjälp – eller vill hjälpa till

Helsingborg lanserar en app för att koppla ihop folk som behöver hjälp i coronatider med personer som kan stå till tjänst. Dessutom kan ytterligare åtgärder komma för att stötta det lokala näringslivet.
Läs också Helsingborg får samlingspunkt för dem som behöver hjälp – eller vill hjälpa till
Coronaviruset

Så såg det ut när fältsjukhuset kom till Helsingborg

Ett sjukhustält restes framför Helsingborgs lasarett – redo att hysa patienter i coronapandemins framfart. HD sände live när flera lastbilar anlände med tältet.
Läs också Sjukhustältet är på plats i Helsingborg
Coronaviruset

Virusläget: 66 har avlidit i landet

I Sverige finns nu 2 806 konstaterade fall av coronasmittade personer. 66 personer har avlidit och 178 patienter har hittills intensivvårdats, enligt Folkhälsomyndigheten på torsdagens eftermiddag. Men karantän i storstäderna är inte aktuellt.
Läs också Virusläget: 66 har avlidit i landet
Sport

Bröderna Abbott skriver nytt kontrakt med Rögle

Chris och Cam Abbott fortsätter sitt jobb i säsongens svenska ishockeysensation. ”Det har varit en ära att få jobba i Rögle så här långt och det var naturligt för mig att förlänga samarbetet”, säger sportchefen Chris Abbott.
Läs också Bröderna Abbott skriver nytt kontrakt med Rögle
Sport

Glädjebeskedet: Helsingborg klart för Damligan

Helsingborg har fått ett nytt elitlag. I höst debuterar HBBK:s damlag i Svenska basketligan. Högst upp på att göra-listan är att anställa en ny coach.
Läs också Glädjebeskedet: Helsingborg klart för Damligan
Gå till toppen