Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Norsk kritik mot klubbar som permitterar

Flera norska fotbollsklubbar väljer precis som vissa svenska att permittera sina spelare för att få ekonomisk hjälp under coronakrisen. Men inte Lillestrøm – vars ordförande är kritisk till klubbarna som gör det. – Det är klart att det är en frestande idé att spara pengar och låta staten betala, säger Morten Kokkim till VG.

Lillestrøms ordförande Morten Kokkim (höger) och sportchef Simon Mesfin (vänster) är kritiska till fotbollsklubbar som permitterar. På bilden finns också svenske Jörgen Lennartsson som presenterades som tränare 2018, men fick lämna efter förra säsongen. Arkivbild.Bild: Audun Braastad/NTB scanpix/TT
Lillestrøm åkte ur högsta fotbollsserien i Norge i fjol och gick över 12 miljoner norska kronor back. Men klubben har trots allt inte permitterat en enda anställd under coronakrisen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen