Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Världen

Friska Wuhanbor får resa hemifrån

De allra flesta har varit instängda i sina bostäder sedan den 23 januari – och först den senaste tiden gjort någon enstaka tur ut i det fria. Men från och med natten till onsdag får friska invånare i Wuhan, den kinesiska stad där det nya coronaviruset först upptäcktes, börja resa ut ur staden.
Läs också Nu får friska Wuhanbor resa hemifrån
Världen

Kardinal frias för sexbrott

Den tidigare sexbrottsdomen mot den australiske kardinalen George Pell har upphävts av Australiens högsta domstol. 78-årige George Pell var tidigare Vatikanens ekonomichef och är den högst uppsatte inom katolska kyrkan som dömts för sexbrott mot barn.
Läs också Kardinal frias i högsta domstolen
Världen

Man död efter hajattack

En 23-årig man har avlidit efter att ha blivit biten av en haj vid Stora barriärrevet i den australiska delstaten Queensland. Mannen attackerades på måndagseftermiddagen när han höll på att simma tillbaka till en charterbåt utanför North West Island, vid kusten utanför Gladstone.
Läs också Man död efter hajattack i Australien
Ekonomi

Fortsatt uppåt på Asiens börser

De ledande asiatiska börserna steg i den inledande tisdagshandeln sedan antalet nya dödsfall fortsatt minska i några av de länderna som hittills drabbats hårdast av coronaviruset. Tokyos Nikkei 225-index klättrade över 3 procent vid öppning, men föll under förmiddagen tillbaka till en ökning på runt 1,8 procent. Det bredare Topixindexet hade stigit 1,2 procent vid lunchpausen.
Läs också Fortsatt uppåt på asiatiska börser
Gå till toppen