Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Så gör de stora spa-hotellen för att hålla näsan över ytan

De stora destinationshotellen i Skåne verkar kunna bli krisens överlevare. Halva omsättningen har försvunnit, men de stora ytorna gör att gästerna fortsätter komma.
– Det kommer kanske att halveras en gång till, då får vi ta det. Ett hänglås på dörren är det enda jag inte vill se, säger Ingrid Svensson, vd för Hotell Mossbylund.

Ingrid Svensson, ägare och vd på Mossbylund, upplever sig ibland leva i skilda världar. ”När man är här är det som att ingenting har hänt. När man kommer hem och sätter sig i soffan och tittar på nyheterna så är världen i samma förfärliga situation.”Bild: Patrik Renmark
På Hotell Mossbylunds uteservering, en mil väster om Ystad, vänder folk ansiktet mot havet och solen. Rödrosiga deltagare från träningspasset som nyss avslutats. Par i vita badrockar som hugger in på en delad charkbricka.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen