Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Zlatan spelar träningsmatch med Hammarby

Hammarby ska spela internmatcher på Tele2 arena på fredagen. Och Zlatan Ibrahimovic ska vara med. – Han kör på. Han har sett riktigt imponerande ut på träningarna, säger sportchefen Jesper Jansson till Fotboll Sthlm.

Zlatan Ibrahimovic under en träning med Hammarby på Årsta IP förra veckan.Bild: Henrik Montgomery/TT
Det ska inte spelas några seniormatcher alls just nu, inte ens träningsmatcher, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Men för att motivera sina spelare planerar Hammarby att under fredagen hålla en intern träningsturnering på Tele2 arena.
Tillsammans med samarbetsklubben IK Frej ska spelarna delas upp i tre lag för matcher på fullstor plan, elva mot elva.
– Vi kallar det ”tävling på träning”. Vi har olika moment för att motivera våra spelare och spelet i morgon blir en del av det, säger sportchefen Jesper Jansson till Fotboll Sthlm.
– Vi ser det som en rolig grej och som en utmaning.
Milanstjärnan Zlatan Ibrahimovic, som är delägare i Hammarby och som har tränat med Stockholmslaget medan fotbollen står stilla, ska vara med.
– Han kör på. Han har sett riktigt imponerande ut på träningarna, säger Jansson.
Träningen kommer att frivisas på Dplay, meddelar Discovery Networks i ett pressmeddelande.
Milan har kallat tillbaka sina spelare, men Ibrahimovic har enligt italienska Gazzetta dello Sport valt att stanna i Sverige tills det är klart när Serie A-träningarna kan återupptas.
Gå till toppen