Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Barnmorska skapar sajt för gravida och nyblivna mammor

Barnmorskan Martina Wallin från Skottorp har under åren i yrket uppmärksammat att upplevelsen av en graviditet och förlossning hänger ihop med hur väl förberedd kvinnan är. Nu lanserar hon kunskapsplattformen Mamsi.se där gravida och nyblivna mammor lättillgängligt kan ta del av digitala kurser och förkovra sig i gratis information.

Barnmorskan och skottorpsbon Martina Wallin har i flera års tid jobbat med kunskapsplattformen Mamsi.se. För några veckor sedan lanserade hon sajten som riktar sig till gravida och nyblivna mammor.Bild: Rickard Gustafsson
Att bli förälder är för de allra flesta det största som sker i livet. En som vet det mesta om den upplevelsen är Skottorpsbon Martina Wallin som till vardags arbetar som barnmorska på BB-mottagningen på sjukhuset i Halmstad.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen