Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bröderna Elvenes har hittat nya vägar: ”Jag mådde verkligen inte bra”

Lucas har ena foten i NHL, Ludvig har börjat må bra igen i Tingsryd. I dag talar Elvenesarna ut om sina framtidsvisioner, trycket de kände i Ängelholm och den jobbiga säsongen i Rögle.
– Allt blev bara kaos och fram och tillbaka, säger Ludvig.

”När jag ser att Lucas är bättre än jag på något vill jag jaga honom. Vi är både bröder och bästa kompisar och stöttar varandra i princip hela tiden”, säger Ludvig Elvenes (till höger) som tränar tillsammans med sin lillebror Lucas i Ängelholm för att förbereda sig inför en ny säsong.Bild: Sven-Erik Svensson
Lucas och Ludvig Elvenes möter upp inför ett av försäsongens många fyspass. Ängelholmarna har valt att träna tillsammans på hemmaplan för att pusha varandra. I backspegeln har Lucas, 20, en säsong i Vegas Golden Knights organisation där han öst in poäng i AHL. Ludvig, 23, vann Tingsryds interna poängliga i hockeyallsvenskan.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen