Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rättegång i Uddevallamordet redan i maj

Den 26 maj inleds rättegången mot den 23-årige man som i morgon kommer att åtalas, misstänkt för mordet på den 17-åriga flickan som försvann i Uddevalla i höstas. Arkivbild.Bild: Adam Ihse/TT
Den 26 maj inleds rättegången mot den 23-årige man som i morgon kommer att åtalas, misstänkt för mord på den 17-åriga flicka som försvann i Uddevalla i höstas, skriver Uddevalla tingsrätt i ett pressmeddelande.
Kammaråklagare Jim Westerberg har tidigare meddelat att han i morgon, onsdag, har för avsikt att väcka åtal mot 23-åringen som misstänks för mord och brott mot griftefriden.
Den 17-åriga flickans försvinnande i Uddevalla i höstas blev mycket uppmärksammat. Den misstänkte 23-åringen, en man i flickans närhet, greps redan några dagar efter försvinnandet. Senare hittades en kroppsdel, som enligt polisen visar att flickan inte längre är i livet.
Gå till toppen