Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Coronaviruset knockade satsning på beachfotbollsturnering

Laholms kommun och Laholms FK har sedan hösten 2019 diskuterat och planerat för en lansering av en beachfotbollsturnering i Mellbystrand i slutet av juli. Allt var klappat och klart för att skicka ut inbjudningar till föreningar när coronaviruset slog till och omöjliggjorde hela arrangemanget. Lanseringen får därför vänta till 2021.

Peter Åberg, sportchef i Laholms FK, tycker att stranden i Mellbystrand och Skummeslövsstrand är en oslipad diamant. En satsning på en beachfotbollsturnering för amatörer kan bli ett rejält lyft både för LFK och för Laholms kommuns destinationsutveckling.Bild: Rickard Gustafsson
Datumen var spikade. I sommar, 25-26 juli, skulle den första upplagan av Laholms Beachfotbollsturnering spelas på stranden nedanför Strandhotellet och Birger Pers väg. Sen kom coronapandemin och lade en enda stor våt filt över planerna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen