Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Världen

Italien kan ha betydligt fler döda

Antalet som avlidit i sviterna av det nya cororonaviruset i Italien kan vara nästan 19 000 fler än den officiella dödssiffran på 32 000, varnar en myndighet i landet.
Läs också Italien kan ha betydligt högre covid-dödstal
Världen

Tufft för gravgrävare i Brasilien

Antalet avlidna i sviterna av det nya coronaviruset har passerat 20 000 i Brasilien, där gravgrävarna i São Paulo börjar få svårt att hinna med.
Läs också Svårt att hinna för brasilianska gravgrävare
Världen

Enorma utmaningar väntar Kina

Kina undviker att sätta ett tillväxtmål i år, uppger premiärminister Li Keqiang i sitt öppningstal inför folkkongressen. – Utmaningarna vi står inför när det gäller att främja utvecklingen är enorma, säger han.
Läs också Li varnar för enorma utmaningar
Ekonomi

Hongkongbörsen rasar 3 procent

Hongkongbörsens Hang Seng-index faller mer än 3 procent i den tidiga handeln på fredagen, sedan Peking bekräftat att man vill driva igenom en ny nationell säkerhetslagstiftning. Beskedet kan öka oron i staden, och riskerar att öka spänningarna mellan USA och Kina
Gå till toppen