Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dresden tillbaka i träning

Alexander Jeremejeff, här i Häckens tröja i fjol, är tillbaka i träning med sina lagkamrater i Dynamo Dresden. Arkivbild.Bild: Thomas Johansson/TT
Efter två veckor i karantän är Dynamo Dresden tillbaka i träning igen. Jumbolaget i Bundesligas andradivision sattes i karantän efter att två av spelarna lämnat positiva coronatester.
– Efter alla begränsningar de senaste veckorna och månaderna är det med stor glädje vi är tillbaka i fotbollsträning. Det visade killarna i dag, sade tränaren Markus Kauczinski till Bild.
Dresden, med svenskarna Linus Wahlqvist och Alexander Jeremejeff, kommer att spela sin första match efter återstarten den 31 maj mot Stuttgart. Det är starten på ett hektiskt program med nio matcher på 29 dagar.
– Sportsligt sett har vi ryggen mot väggen. Om vi klarar att hålla oss kvar har vi uträttat något storartat och det kan vi bara göra tillsammans, säger klubbdirektören Ralf Minge.
Dynamo Dresden har sex poäng upp till säker mark.
Gå till toppen