Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Italienska dofter väntar från gamla varvet i Torekovs hamn

Restaurang och kafé istället för båtar. I det gamla varvet i hamnen öppnar inom kort nytillskottet bland Torekovs restauranger.

Det gamla varvet i Torekovs hamn öppnar för restauranggäster. Sedan en tid tillbaka finns ett kafé i lokalerna och den 1 juni slås portarna upp till restaurangdelen. Bakom serveringen står Ulf Nordvall, Martina Hochfellner Svensson och Kalle Bredin.Bild: Michael Lundblad
Att det en gång i tiden fanns ett båtvarv i lokalerna går knappt att föreställa sig när man tittar in hos restaurang Varvet mat & vin med tillhörande kafé. Det är här Ulf Nordvall, Martina Hochfellner Svensson och Kalle Bredin väljer att satsa stort. De driver tillsammans sedan tidigare ett catering- och eventföretag som utgår från Rönneholms slott, som ligger söder om Stockamöllan mellan Röstånga och Höör.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen