Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sommarfrukostarna blir digitala 2020

Precis som så mycket annat blir inte heller de populära sommarfrukostarna som vanligt detta coronaår. Att arrangera på olika orter i kommunen blir inte av. Istället kommer frukostarna att bli digitala och sändas gratis på webben.
– Vi fick tänka om och på det här sättet blir ju faktiskt frukostarna mer tillgängliga för fler, säger Nathalie Sandberg, destinationsutveklare på Laholms kommun.

Kristan Nilsson är en av frukostpratarna. "Jag kommer prata om polisverksamheten i Laholm. Vad som varit och hur det ser ut nu, utifrån mitt perspektiv. Kanske ramlar vi in på musiken lite också utifrån hur samtalet flyter på.", säger kommunpolisen.Bild: Rickard Gustafsson/arkiv
Laholms kommun har arrangerat sommarfrukostar sedan 2012. Normalt sett brukar de arrangeras på Gröna Hästen och Rökeriet. I år var dock tanken att inleda och avsluta i centrala Laholm för att däremellan hålla frukostarna på olika orter i kommunen. Så blir det dock inte nu på grund av corona.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen