Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Helsa lägger ner vårdfilialen i Knäred

Vårdföretaget Helsa lämnar Knäred efter att ha sagt upp hyreskontraktet för lokalerna på Smedjebacken. Verksamhetschefen Anna-Pia Trané berättar att covid-19-situationen snabbade på beslutet att rikta om alla resurser till vårdcentralen på Glänninge i Laholm. De övergivna lokalerna kommer tas över av konkurrenten Närvård Knäred.

Vårdföretaget Helsa har beslutat att fokusera sin verksamhet till Glänninge vårdcentral i Laholm. I och med beslutet har Helsa beslutat att stänga sin filial i Knäred den 31 maj.Bild: Rickard Gustafsson
Två privata vårdcentraler i en ort av Knäreds storlek blev en för mycket. Patientunderlaget är inte tillräckligt stort vilket nu står klart sedan Helsa beslutat att lägga ner sin vårdfilial och satsa fullt ut på Glänninge vårdcentral i Laholm.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen