Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Närvård Knäred expanderar på Smedjebacken

Efter årsskiftet slog läkaren Anders Skoglund upp portarna till sin vårdcentral i Knäred. När konkurrenten nu kastar in handduken tar han över lokalerna och planerar för att utöka vårdservicen. Det betyder bland annat fler anställda och satsningar på en vaccinmottagning samt ett projekt som ska hjälpa de listade patienterna att hitta en sundare livsstil.

Bara fyra månader efter att Närvård Knäred startade sin vårdcentral i Knäred aviserar nu läkaren Anders Skoglund att företaget tar över Helsas lokaler och expanderar verksamheten. På bilden syns också medarbetarna Malin Alfredsson, Birgitta Göransson-Seh och Hanna Skoglund.Bild: Rickard Gustafsson
Läkaren Anders Skoglund ser positivt på framtiden för Knäred. Blott drygt fyra månader efter invigningen och öppet hus på Smedjebacken planerar han för fullt för att Närvård Knäred ska växa i en dubbelt så stor kostym.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen