Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klart: Västervik plockar in ny målvakt

Efter fem säsonger i nordamerikanska NCCA – nu flyttar Zackarias Skog hem. Den 24-årige målvakten har skrivit på för hockeyallsvenska Västervik.
”Zackarias är en storväxt och intressant målvakt. Han har gått via college och haft en bra utveckling senaste säsongerna. Bland annat har han varit på Chicago Blackhawks camp 2019”, säger sportchefen Emil Georgsson till klubbens webbplats.
En av anledningarna till att Västervik väljer att kontraktera ytterligare en målvakt är att Samuel Ward förmodligen måste operera höften.
”Vi måste säkerställa att vi har två målvakter som är 100 procent till ispremiären och Samuel är helt införstådd att vi behövt ta in en ersättare för honom”, säger Georgsson.
Daniel Marmenlind och Skog – som började i Hovås och som junior spelade för Frölunda – kommer att vara klubbens målvaktspar när säsongen drar i gång.
Gå till toppen