Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tv-producent sparkad efter hot om våld

Dick Wolf. Arkivbild.Bild: Evan Agostini/AP/TT
”Law & order”-skaparen Dick Wolf tolererar inte medarbetare som hotar att skjuta ihjäl andra människor. Så när hans kollega Craig Gore twittrade att han inte skulle tveka inför att meja ner alla som eventuellt tänkt plundra hans egendom, tillsammans med en bild på vilken Gore står på sin veranda beväpnad med ett automatvapen, fick den senare sparken.
”Jag tolererar inte sådant beteende, särskilt inte när vi som nation sörjer. Craig Gore får omedelbart sparken”, säger Dick Wolf i ett pressmeddelande publicerat av Deadline.
Dick Wolf hade anlitat Craig Gore för att vara med och producera en kommande spinoff-serie som bygger på ”Law & order: Special victims unit”, i vilken Christopher Meloni ska spela rollfiguren Elliot Stabler som tar upp kampen mot organiserad brottslighet.
Wolf och Gore har tidigare samarbetat på dramaserien ”Chicago PD”.
Gå till toppen