Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF-podden: ”Här vet han att han kommer vara en bärande spelare”

Armin Gigovic – HIF:s juvel omges av rykten när allsvenskan snart drar igång. Det och truppstatus diskuteras ingående när HIF-podden är tillbaka.

14 juni får så allsvenskan till slut kicka igång säsongen, men utan publik. HIF:s uppskjutna premiär mot Varberg blir hemma på Olympia den 15 juni.
Av förklarliga skäl har HIF-podden haft ett uppehåll, men nu är den tillbaka och vi går på djupet med hur det kan tänkas ligga till med HIF:s talang Armin Gigovic.
Stämmer ryktet att en italiensk serie B-klubb vill köpa loss honom? Och hur troligt är det att HIF oavsett vad som är sant eller inte är beredda att sälja? Skulle han själv vilja?
Vidare i detta 70:e avsnitt går vi igenom läget i truppen. Det har hänt en hel del, både vad gäller sammansättningen och skador. Dessutom har två spelare, Martin Olsson och Alex Timossi, kontrakt som går ut sista juni – vad händer där?
Välkommen att lyssna!
Gå till toppen