Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Samlade in 28 000 kronor – skänker sju gånger så mycket

För första gången sedan starten blev det ingen traditionell majblommeförsäljning. Laholms Sparbank initierade istället en digital insamling. Denna gav dock inte i närheten av så mycket som den faktiska försäljningen brukar göra. Banken har dock sett till att majblommeföreningarna i kommunen ändå får så att de klarar sig.

Lyckliga representanter från Laholms majblommeföreningar mottog en check på 200 000 kronor från Laholms Sparbank. Christel Alm från banken delade tillsammans med VD Lars-Göran Persson ut pengarna till Anne Birgersson, Ella Persson, Lena Johannesson, Carola Mårtensson och Maria Talik.Bild: Johan Wilmarstrand Jönsson
För första gången på 113 år har barn inte gått runt och sålt Majblommor. Coronapandemin gjorde att försäljningen, precis som mycket annat, fick ställas in.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen