Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Oavgjort när Landskrona BoIS kvitterade i slutminuterna

William Kvist ordnade en poäng för Landskrona Bois.Bild: PETTER ARVIDSON
Ettan Södra
Oskarshamn 1 (0)
Landskrona BoIS 1 (0)
Det såg att bli en ganska händelsefattig tillställning på Arena Oskarshamn.
Landskrona BoIS inledde matchen bra och hade några klara målchanser i den första halvleken. Bland annat höll sig Patrick Nwadike framme ett par gånger och Robin Hofsö hade ett friläge men sköt utanför.
BoIS lyckades inte sätta någon av chanserna och det stod 0–0 i halvtid.
I andra tog Oskarshamn över mer och mer. Totalt hade hemmalaget sexton hörnor i matchen och i den 80:e matchminuten sköt målvakten Gustav Nyberg ut bollen långt. Den hamnade till slut hos Filip Jägerbrink som rullade in bollen från vänster i straffområdet.
Det såg ut att bli en tung premiärförlust för Landskrona BoIS. Men William Kvist tog tillvara på en olycklig Oskarshamnsspark och kvitterade i 88:e minuten.
Matchen slutade 1–1. Det som förmodligen glädjer Landskrona BoIS mest, förutom Kvists mål, är försäljningen av fiktiva biljetter som landade på 2 126 stycken.
Gå till toppen