Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hälsoprojekt ska locka Kullaborna ut i naturen

Naturen runt knuten är i fokus när Höganäs kommun anlägger flera slingor för skogsbad i Kullabygden. Hälsosamordnaren Linda Franzon leder projektet som ska utmynna i guidade skogupplevelser och QR-koder med både träningsutmaningar om information om djurliv och växter.

Linda Franzon är i färd med att anlägga naturbadsslingor på flera olika ställen i kommunen. I höst startar ett nytt hälsoprojekt.Bild: Tove Scherman
Linda Franzon driver flera hälsoprojekt för både gamla och unga i Höganäs kommun. Det är fysisk aktivitet på recept, så kallad FAR, hälsofrämjande och stärkande grupper för tonårstjejer och populära Senior Sport School. Den senare har lagts på is under coronapandemin men i stället har Linda Franzon arrangerat tipsrundor med träningsutmaningar kring Sportcenter.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen