Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Var för full för att tanka – togs av polisen

En man skulle på midsommardagen tanka på en bensinstation på Landskronavägen i Helsingborg. Men han var för berusad och körde rakt in i en bensinpump. En stund senare togs han av polisen.

Det var vid 15.30-tiden som polisen fick in samtal om en berusad man vid en bensinstation. Mannen hade kört rakt in i en bensinpump och därefter försökt tanka, utan att lyckas. När polisen kom fram till platsen hade mannen redan lämnat, men tack vare detaljerade uppgifter från personen som larmade kunde man en stund senare hitta bilen.
– Uppringaren höll koll och gav oss information. Mannen hann köra därifrån, men vi anträffade honom inte så långt bort där ifrån, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Mannen var då inte kvar i fordonet, men hittades inom en kort stund. Mannen, som är i 60-årsåldern, togs av polisen för vidare kontroll.
Gå till toppen