Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Båstads bästa arbetsplats finns i Östra Karup

En skola som genomsyras av glädje och gemenskap. Östra Karups skola prisas för sitt framgångsrika arbete och är kommunens bästa arbetsplats.

Under onsdagens möte i kommunfullmäktige utsågs Östra Karups skola till kommunens bästa arbetsplats.
Nio arbetsplatser var nominerade, fyra finalister gick vidare. Arbetsmarknadsenheten, Kommunrehabiliteringen och Samhällsbyggnad var de övriga finalisterna.
Tidigare år har årets medarbetare och entreprenör prisats men nu vill kommunen istället fokusera på hälsofrämjande arbete i ett större sammanhang.
Arbetsplatser som bidragit till skapa delaktighet, som tar ansvar för hälsa och livsstil kan nomineras.
Rektor Susanne Kaczmarek tillsammans med medarbetarna Ingela Thorstensson, Åsa Persson Johansson och Catarina Tagesson. Priset i form av ett ägg mottogs under onsdagens kommunfullmäktige.Bild: Båstads kommun
Rektor Susanne Kaczmarek tog emot priset under onsdagens kommunfullmäktige.
– Det här stämmer på oss, det här är vi.
Vandringspriset i form av ett ägg, representerar Bjäre, havet och landsbygden. Prissumman på 25 000 kronor ska främja det goda arbetet på Östra Karups skola.
Vad kännetecknar Östra Karups skola?
– Det är en arbetsplats full av glädje där en kollega möter dig på morgonen med ett leende och frågar hur det är. Det finns alltid någon som är nyfiken på dig som individ. Det finns en gemenskap och det är vi tillsammans som vinner detta priset, säger Susanne Kaczmarek.
Gå till toppen