Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Min mening: Total förvirring kring Perstorps campingar

Perstorp har två campingar och pengar finns avsatta investeringsbudgeten för 2020-2022 för satsning på Bälingebadet.
I december, efter budgetbeslutet, beslutades i Kultur och fritidsnämnden (KFN) utefter förslag från Håkan Abrahamsson (M) att låta utreda förutsättningarna för campingarna vilket ledde till beslut i KFN den 29 januari i år att Bälinge camping skulle prioriteras.
Den 17 juni meddelades Kommunstyrelsen att en utredning begärts fram av kommunstyrelsens ordförande Torgny Lindau (PF) vilken påvisade att det är en satsning på Solängens Camping som gäller! Detta blev sedan majoritetens beslut på mötet.
Först fattar man beslut om en investeringsbudget innan frågor är utredda och sedan startar man två olika utredningar som tillika kommer fram till helt olika resultat?
Det är ändå de två tyngsta företrädarna för den styrande majoriteten som hanterat detta i form av kommunstyrelsens ordförande Torgny Lindau (PF) och kommunfullmäktiges ordförande Håkan Abrahamsson (M), tillika Ordförande i KFN.
Pratar ni inte med varandra inom majoriteten och vet ni egentligen vad ni vill?
Ronny Nilsson (S)
Oppositionsråd
Perstorps Kommun
Gå till toppen