Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Min mening: Nedläggning av linje 520 en ändhållplats för landsbygden

Företrädare för SD i Klippan och Åstorp anser att busslinjen Klippan-Kvidinge ska vara kvar.

För gemene man är vardagen ett pussel. Ett pussel ser annorlunda ut för person till person. Dock kan detta pussel vara allt ifrån stressiga morgnar till sena arbetsdagar eller en fungerande samhällsfunktion i vardagen.
En pusselbit kan både vara möjligheten och valmöjligheten att ta bussen. En nödvändighet för många och ett gott alternativ för andra. Dock är en busslinje något man inte ska ta för givet. Tyvärr kommer medborgarna i Klippan och Åstorp att bli medvetna om detta beklagliga besked. Styrena i Klippan samt i Åstorp har tagit beslutet att eliminera busslinjen 520 mellan Klippan och Kvidinge.
Att beskylla nedmonteringen i kommunikationen och ytterligare punktera ett däck för en levande landsbygd på minskat antal resenärer räcker inte. Inte på långa vägar. För oss Sverigedemokrater är och ska landsbygden förbli levande! En landsbygd full av liv, med bra kommunikationsalternativ, viktiga transportmöjligheter för våra barn och ungdomar samt en betydande pusselbit för våra medborgare. Detta är busslinje 520.
För Sverigedemokraterna i Klippan och Åstorp är en fungerande busslinje en grundläggande självklarhet för våra medborgare. När vi Sverigedemokrater lägger pussel, är prioriteringen enkel att behålla busslinje 520!
Anton Holmberg Gruppledare SD-Åstorp
Jonas Luckmann Ordförande/Gruppledare SD-Klippan
Gå till toppen