Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Polisen söker vittne på film i Hagen-fallet

Polisen söker spår vid paret Hagens bostad. April 2020.Bild: Terje Pedersen
Polisen i Norge offentliggjorde på onsdagen en övervakningsfilm på en man som rörde sig i området Sloraveien i närheten av miljardärsparet Hagens hus, dagen då Anne-Elisabeth Hagen försvann. Man vill nu få kontakt med mannen.
”Polisen har än så länge inte kunnat identifiera mannen på filmen. Vi önskar därför att han själv eller de som vet vem han är tar kontakt med polisen”, säger åklagare Haris Hrenovica i ett pressmeddelande.
Han eftersöks som vittne och misstänks inte ha koppling till försvinnandet, enligt polisen.
Anne-Elisabeth Hagen försvann i slutet av oktober 2018.
Polisen arbetade ursprungligen utifrån hypotesen att hon kidnappats men ändrade förra sommaren sin huvudteori till att hon dödats. Anne-Elisabeth Hagens man, miljardären Tom Hagen, misstänks för inblandning i hustruns död. Han häktades i slutet av april men försattes en dryg vecka senare på fri fot, även om misstankarna mot honom kvarstår.
Gå till toppen