Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bytte Stockholm mot Perstorp – öppnade restaurang ute

Utomhusrestaurangen Ekoforia bjuder på mat tillagad på råvaror från den gamla gården i Perstorp. Men för makarna Rikard och Mikaela Danielsson handlar det om mer än bara en god pizza – de vill inspirera andra till ett hållbart leverne.

Av:
Isabel AguilarNiklas Gustavsson
|
Några människor har samlats under taket till det lilla uteköket som utgör hjärtat av gården i Bökesåkra utanför Perstorp. För sju år sedan stod gården tom och huset öde, men sedan dess har makarna Rikard och Mikaela Danielsson blåst liv i det de nu kallar sitt hem.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.