Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Oviss framtid för William Kvist i BoIS

William Kvists låneavtal med Landskrona BoIS går ut den sista juli. Diskussioner pågår, men några beslut kommer inte att fattas innan uppehållet, enligt tränare Billy Magnusson.

William Kvists låneavtal med BoIS går ut den sista juli.Bild: PETTER ARVIDSON
I februari blev det klart att Landskrona BoIS lånat in anfallaren William Kvist från de allsvenska nykomlingarna Varberg. Om ungefär två veckor, den 31 juli, går låneavtalet ut och än så länge är framtiden oviss för den 25-årige helsingborgaren.
– Jag vill inte kommentera något nu. Avtalet går ut den 31 juli, men vad som händer efter det har vi inte bestämt än, sa han när vi nådde honom på telefon under onsdagen.
Även BoIS tränare Billy Magnusson lägger locket på när vi frågar om hur tankarna går om en eventuell fortsättning i klubben.
– Vi har tajt med matcher, hade match igår [onsdag] och ny match på lördag, och sen därefter kommer vi att ta ett beslut ganska snart. Vi har en dialog med Varberg, men vi ska spela färdigt de här matcherna först och sen kommer det komma innan månadens slut.
Vill ni behålla honom?
– Vi tar det när vi spelat de här matcherna. Vi har två veckor på oss att ta ett beslut om huruvida vi går vidare eller inte – och framförallt vad Varberg vill, vad William vill, och vad vi vill. Sen kommer vi fram till ett beslut som vi kommer kommunicera ut senare.
William Kvist spelade i BoIS redan 2014 och har sedan dess varit i en rad olika klubbar både i Danmark och Sverige. I januari i år lämnade han den allsvenska nykomlingen Mjällby för den andra nykomlingen Varberg.
Under sin tid i BoIS har han gjort fyra matcher, varav en från start. I mötet med Oskarshamn gjorde han sitt hittills enda mål för klubben.
Gå till toppen