Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Här hyllar han klassiska rätter från Landskrona

Poul W Lorenzen brinner för de klassiska landskronitiska krogrätterna och det som finns lokalt. På sociala medier sprider han recept på och kunskap om dem, om det så är ”Ölkokta blåmusslor från Slottsträdgården”, en sillmacka från katamaranen Sundskvicken eller en ”Sjötunga Öresund”.

”Man får direkt respons från gästerna. Det är en konstform och man blir aldrig fullärd”, säger Poul W Lorenzen om vad han gillar med kockyrket. Med sina inlägg på sociala medier sprider han och hyllar klassiska krogrätter från Landskrona.Bild: Jonas Lundin
– Hallå foodlovers, då var det dags att göra något av det godaste i världen, nämligen råbiff, säger Poul W Lorenzen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen