Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hon återvänder till jobbet trots riskerna: ”Jag höll på att bli galen hemma”

Eva Wahlund arbetade hemifrån under våren på grund av nedsatt immunförsvar. Men till slut blev det fysiska avståndet till andra människor alltför psykiskt påfrestande. Trots riskerna har hon återvänt till sin arbetsplats efter semestern.
– Jag höll på att bli galen hemma, det är bland det värsta jag varit med om, säger hon.

”Det var förödande att jobba hemma så länge. Jag känner förstås en rädsla, men samtidigt en enorm glädje över att få vara på skolan igen. Det är otroligt stimulerande och roligt att kunna se varandra”, säger Eva Wahlund, lärare på Eslövs folkhögskola.Bild: Lars Brundin
Klassrummen på Eslövs folkhögskola gapar fortfarande tomma. Eleverna kommer först om ett par veckor. Men i korridoren där lärare och annan personal har sina arbetsrum hejar kollegor glatt på varandra. Planering och förberedelser inför terminsstarten är i full gång.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen