Annons

Annons

Annons

Röglepodden

Röglepodden: Lyxproblem och pussel på forwardssidan

Regeringen har öppnat för sittande publik, och vad det kan medföra i praktiken för Rögle är ett av huvudämnena i veckans avsnitt av Röglepodden. Det andra är att Rögle har ett lyxproblem och pussel att lägga på forwardssidan.

Inbäddat innehåll

Hur många? Vilka? På vilket sätt? Ger det någon ekonomisk uppsida för Rögle? Frågorna är många och svaren än så länge få efter att regeringen öppnat för lättnader i publikfrågan för idrottsevenemang. Röglepodden försöker vrida och vända på temat så långt det är möjligt med aktuell information.

Annons

Annons

Det är ”bara” försäsong och det blev förlust mot Växjö. I de tre spelade matcherna har programledaren Mattias Hjälm noterat en genomgående trend som Rögle behöver komma till rätta med.

Hur är det med balansen mellan center- och forwardsuppsättningarna? Till matchen mot HV 71 på torsdagskvällen tyder allt på att nye ytterforwarden Adam Tambellini flyttas in som center – smart drag eller inte? Tränaren Cam Abbott har både ett lyxproblem och ett pussel att lägga för att hitta fungerande kedjor och få alla att gilla läget.

Linus Ahlin ger det senaste från onsdagens träning hur laget formerades och vilka som finns på frånvarolistan.

Välkommen att lyssna!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan