Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Padelmatchen i Ängelholm utan vinnare

På ena sidan nätet står hundratals idrottande barn och motionärer som berövas sin fritidssysselsättning och en tennisklubb vars existens hotas.
På andra sidan står grannar vars enda önskan är att slippa det eviga dunkandet från bollar och racketar som håller på att göra dem tokiga.
Padelkriget i Havsbaden som de alla hamnat i vill ingen av dem veta av.

Flera av husen i Havsbaden ryms inom 100 meters radie från padelbanorna. Några av trädgårdarna ligger så nära som 20 meter från tennis- och padelanläggningen.Bild: Niklas Gustavsson
Snart 100 år har gått sedan den första tennisbanan anlades i Havsbaden. Det skulle dröja ett drygt decennium innan anläggningen berikades med en andra och en tredje tennisbana. Med åren har anläggningen utökats och 1975 byggdes det som kom att bli bana 5 och 6. Idag finns fem tennisbanor i Havsbaden, sedan en bana av en anledning som vi ska återkomma till tagits bort.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen